Angelina a Bill Gates nejobdivovanějšími lidmi na světě

Podle průzkumu YouGov jsou Angelina a Bill Gates nejobdivovanějšími lidmi na světě. Oba tak obhájili loňské umístění. Anketa byla vyhodnocena z odpovědí 37 tisíc lidí z 35 různých zemí. Hned za ní se umístily Michelle Obama a Oprah Winfrey. Do první dvacítky se vešly i dvě další známé herečky - Emma Watson a Gal Gadot. Celý seznam najdete zde.

4 komentáře:

  1. Já se ani nedivím <3 Angelina je velmi dobrá žena s velkým srdcem na správném místě. O její kráse ani nemluvím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je zajímavý žebříček, když si napsala Emmu a Gal lekla jsem se že tam budou jen celebrity typu herečky, ale naštěstí koukám, že tam jsou i jiní lidé, Bill Gates je tam určitě právem. Ale Angelina je podle mě jedna z mála hereček co si to umístění rozhodně zaslouží, za to všechno, co dělá:)

    OdpovědětVymazat
  3. No som neskutočne rada že sa Angelina znova objavila na prvom mieste v tom to zozname a podľa mňa si to miesto na sto percent zaslúži. Je to významná osoba nie len v hereckom priemysle ale aj v charitách a vo všetko a to si na nej fakt dokonale vážim.
    ---
    A tiež sa rada spriatelím do affs

    OdpovědětVymazat
  4. Jess ten typ brýlí nosila jednu dobu hrozně často, pak přestala, ale taky se mi to na ní líbí, tak jsem ráda, že se k tomu vrací:) A s těma vlasama psala, že je potřebovala oživit:)

    OdpovědětVymazat